Dutch Do Dance boeken?

Foto: Michael van Emde Boas / Headquarters
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Dutch Do Dance

Dutch Do Dance is een nieuwe professionele en hoogstaande Nederlandse dance-act in samenwerking met muziekproducers The Rocketeers. Een nieuw groots opgezet muziekproject voor festivals, evenementen, feesten en de grotere clubs van Nederland. Twee jongens en  twee meiden dansen en zingen live Nederlandstalige evergreens in een moderne dance-productie. Een uniek en nog niet bestaand concept in Nederland.

Het grootste wereldwijde muzikale exportproduct van Nederland is dance, maar in onze eigen taal wordt dat niet gemaakt. Tijd om daar verandering in te brengen, vond BazarMedia, samen met muziekproducers The Rocketeers en choreograaf Anna Suijkerbuijk. Dus werden er in oktober 2012 audities gehouden voor een nieuwe Nederlandse dance-act Dutch Do Dance. Uit deze audities kwamen vier toppers naar voren; Whitney Valk, Evan Schouten, Ymke Fros en Jason Kai Wing Ip. Dutch Do Dance was geboren!

Dutch Do Dance boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Dutch Do Dance zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Dutch Do Dance wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Dutch Do Dance. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Dutch Do Dance te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.