Dutch Joe Cocker boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 1.750,- excl. BTW

Biografie Dutch Joe Cocker

The Dutch Joe Cocker - Cees Geluk, de Nederlandse Joe Cocker, raakt na het zien van Joe Cocker in Woodstock (The Movie, 1969) in de ban van deze topartiest. Vanaf dat moment volgt hij zijn carrière nauwlettend en al gauw creëert hij zijn eigen imitatie: de Joe Cocker act. Eerst nog geheel playback, maar al snel live. De Nederlandse Joe Cocker verrast zijn publiek met een nauwgezette weergave van de persoonlijkheid, de muzikaliteit en de presentatie van zijn idool. Bovendien is Cees ook uiterlijk een ware dubbelganger van Joe Cocker, iets dat de fans van de beroemde zanger tijdens zijn concerten, die Cees regelmatig bezoekt, vaak in verwarring brengt. Met zijn succesvolle act is hij een graag geziene gast tijdens vele uiteenlopende evenementen, maar ook in vele theaters, zalen en kroegen.

Als Cees het podium betreedt staan zelfs de meest verstokte fans van Joe Cocker versteld van de verbluffende gelijkenis met hun favoriet en van de perfecte sound en performance van deze talentvolle zanger. Deze act is tevens uit te breiden met danseressen van het Holland Show Ballet.

Dutch Joe Cocker boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Dutch Joe Cocker zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Dutch Joe Cocker wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Dutch Joe Cocker. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Dutch Joe Cocker te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.