DVD Jock Hans Travolta boeken?

  • Tijdsduur: 180 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 1.375,- excl. BTW
  • Opmerking: Videoclips / Dance Classics / Top 40/100 en 90`s

Biografie DVD Jock Hans Travolta

Uw 70's/80's/90`s / 00`s feest net even anders, boek dan DVD DJ Hans Travolta. Niet alleen de muziek, maar nu ook de videoclips van de toppers uit deze jaren.

DVD DJ Hans Travolta zorgt voor extra dosis jeugdsentiment door op speciale wijze de mooie jaren zeventig en tachtig aan elkaar te mixen. De originele video clips van alle grote hits van toen, in alle mogelijke combinaties. Proef de nostalgie van Madonna, Tavares, Michael Jackson, Sister Sledge, Meat Loaf, Bob Marley, The Trammps, Kool & the Gang, en vele andere. Ze komen allemaal voorbij.

Verschillende stijlen van 70`s , 80`s, 90`s hits etc.  Kortom voor elke gelegenheid!

DVD Jock Hans Travolta boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over DVD Jock Hans Travolta zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over DVD Jock Hans Travolta wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van DVD Jock Hans Travolta. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over DVD Jock Hans Travolta te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.