Dyna boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Dyna

DYNA… Yes it's DYNA!

Na succesvolle hits zoals ‘Round & Round’ ft. Lil Kleine, F1rstman en Bollebof, ‘Op Die Klit’ ft. Adje,‘Pull Up’ ft. Frenna en Ronnie Flex en ‘Badman’ ft. Sunnery James & Ryan Marciano heeft DYNA eigenlijk geen introductie meer nodig…

Deze ijzersterke artiest heeft sinds 2008 de Nederlandse dance scene on lockdown en weet met zijn eigen event Sexed Up ‘Ladies Night Out’ de grootste venues in Nederland keer op keer weer stijf uit te verkopen. De bekende gelijknamige Sexed Up mixtapes heeft iedereen in Nederland inmiddels grijsgedraaid en met zijn booty shaking beats én unieke mixes lukt het Dyna om elke vrouw te pleasen op de dansvloer.

Hoe kan het ook anders… it’s - still - DYNA.

Dyna boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Dyna zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Dyna wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Dyna. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Dyna te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.