Echte Vrienden boeken?

  • Tijdsduur: 60 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 9.795,- excl. BTW

Biografie Echte Vrienden

Django Wagner, Frans Duijts & Peter Beense bestormen op dit moment de Nederlandse hitparades met de single: 'Muziek is ons leven’, de eerste single die zij gezamenlijk hebben uitgebracht. Deze Echte Vrienden zullen op 27 oktober aanstaande hun allereerste gezamenlijke concert geven in Afas Live te Amsterdam.

Boekingen Echte Vrienden

De mannen zijn momenteel hard aan het werk om in september de release van hun debuut album te realiseren. Een optreden van 'Echte Vrienden' is vanaf heden exclusief te boeken bij Berk Music.
De duur van een optreden is 1 uur waarbij de mannen hun grootste hits zowel solo, in duet als in trio zullen zingen. Kortom een uur lang feest met deze Volkse zwaargewichten.

Let wel; op evenementen waar zij als solo artiest worden geboekt zullen zijn noch hun duetten, noch het concept 'Echte Vrienden' vertolken. Dit wordt alleen gedaan mits zij in dit concept worden geboekt.  

Echte Vrienden boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Echte Vrienden zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Echte Vrienden wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Echte Vrienden. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Echte Vrienden te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.