Ed Struijlaart boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Ed Struijlaart

Ed Struijlaart is een Haagse singer-songwriter die zich 3FM Serious Talent mag noemen. Van zijn debuutalbum Head, Heart & Hands kwamen de singles ’Face Down’, ‘So Not You So Not Me’ en ‘Anything’ op de playlist van 3FM en Radio 2. De zanger speelde in het voorprogramma van BLØF en stond op Concert at SEA. Op dit moment werkt hij in Londen aan zijn nieuwe album dat in het voorjaar van 2014 zal uitkomen.

De muziek van Ed is het beste te omschrijven als fris klinkende popmuziek met soul en blues invloeden. Waarbij hij is beïnvloed door muziek van onder andere: Gavin DeGraw, Jimi Hendrix en John Mayer.

Ed Struijlaart boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Ed Struijlaart zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Ed Struijlaart wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Ed Struijlaart. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Ed Struijlaart te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.