Eddie C boeken?

  • Tijdsduur: 40 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 1.575,- excl. BTW

Biografie Eddie C

Eddie Conard heeft zijn sporen meer dan verdient in het entertainment vak. Het R&B en Soul Bloed stroomt door zijn aderen en op vele podia in binnen en buitenland is en was hij een graag geziene gast als percussionist en zanger niet te vergeten!

Op zeer jonge leeftijd was het al duidelijk dat Eddie in de muziek terecht zou komen. Hij experimenteerde op zijn 7e met diverse muziekinstrumenten en uiteindelijk werden de percussie instrumenten zijn kindje.

Eddie werd gevraagd oom wereldwijd in studio's te komen spelen op albums voor artiesten als The Pointer Sisters, Tramps, Tavares en ook bekende Nederlandse artiesten als Lee Towers, Jan Akkerman en Herman Brood maakte gebruik van de door het Belgische muziekblad bekroonde Award-Winnaar "Beste percussionist aller tijden".

Top op de dag van vandaag is Eddie C de meest gevraagde percussionist wanneer het gaat om wanneer het gaat om live insp0elen op tracks en complete albums.

Zijn waardering voor zangers als Stevie Wonder en Al Jarreau is duidelijk te horen op zijn eigen opnames als begenadigd zanger. En hij heeft de afgelopen decennia met zijn eigen Eddie C sound een eervolle plek weten te veroveren. 2014 zagen wij Eddie C schitteren in de "The Voice" en wist hij met zijn stemgeluid ruim 2 miljoen kijkers, plus 4 koppige jury aangenaam te verrassen met een Eddy C uitvoering van de bekende song 'What's Goining On'.

Eddie zit niet stil en is als componist, producer, coach en niet vergeten muzikant en zanger nog dagelijks on the road.
Een show van Eddie C is een aanwinst voor elk klein of groot evenement!
Eddy C The Rhythm man to see!

Eddie C boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Eddie C zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Eddie C wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Eddie C. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Eddie C te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.