Edgar Trafassi boeken?

  • Tijdsduur: 40 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Zanger van Trafassi

Biografie Edgar Trafassi

Edgar Burgos is de lead zanger van Trafassi, hij is de zanger die deze band het typische Trafassi geluid geeft.

Zullen we maar weer een potje dansen, Kleine wasjes, grote wasjes...wie kent ze niet !!. Die lekkere meezingers en mee dansers van Trafassi. Allemaal gezongen door Edgar Burgos, de leadzanger van de bekende groep.Ze komen allemaal voorbij tijdens dit spetterende optreden van 40 minuten. Een heerlijke act om lekker op te bewegen...je kan gewoon niet anders...

Om de gasten een beetje op weg te helpen, wordt Edgar vergezeld bij zijn optredens door twee schitterende danseressen. Elk optreden van EdgarI ontaardt in een swingende, tropische happening.

Daar moet je een bedrijfszekere (was)machine voor hebben!

Edgar Trafassi boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Edgar Trafassi zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Edgar Trafassi wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Edgar Trafassi. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Edgar Trafassi te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.