Edsilia Rombley boeken?

Foto: Martika De Sanders
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 5.950,- excl. BTW
  • Opmerking: Optreden met danseressen / Ook te boeken met All Female Band

Biografie Edsilia Rombley

Soul, R&B, Jazz, Pop. Up tempo, slow. Nederlandse theatertours of Internationale allure op het Eurovisie Songfestival. Edsilia Rombley staat voor onovertroffen veelzijdigheid. Ze zingt net zo makkelijk Nederlands- als Engelstalige songs en wisselde optredens op pop- en jazzpodia af met het voorprogramma van Lionel Richie en het Gelredome met Paul de Leeuw. Ze vertegenwoordigde ons land tot twee keer toe op het Eurovisie Songfestival en werd er met haar single ‘Hemel en Aarde’ de best scorende Nederlandse inzending van de afgelopen 35 jaar. Haar laatste CD ‘The Piano Ballads Volume I’ ontstond als een wild idee en eindigde vijf weken later op no. 3 in iTunes. Voor dit album vroeg zij haar fans via social media wat zij haar graag hoorden zingen. Dit leverde meer dan 500 geweldige song suggesties op, op basis waarvan Edsilia het album samenstelde. Een uniek project met een prachtig resultaat.

Haar voorlaatste album ‘Sweet Soul Music’ nam ze op onder begeleiding van het Metropole Orkest. Het album is op 12 april 2013 gereleast en bereikte met stip de 7e plaats in de Album Top 100. Tijdens de gelijknamige theatertour bracht Edsilia in 2013 en 2014 de soul als geen ander ten gehore. In 2015/2016 start Edsilia met een nieuwe theatertour.

Edsilia Rombley boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Edsilia Rombley zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Edsilia Rombley wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Edsilia Rombley. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Edsilia Rombley te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.