Edwin Diergaarde boeken?

  • Tijdsduur: 120 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 1.475,- excl. BTW
  • Opmerking: Radio Veronica / Top 40 / 100 en Dance Classics

Biografie Edwin Diergaarde

De stem van Edwin Diergaarde zal je vast erg bekend in de oren klinken. Jarenlang was Edwin dj bij onder andere Radio 2, Veronica FM, 3FM en Radio Decibel Daarnaast is hij de vaste voice-over van het televisieprogramma ‘Ik Vertrek’. Je hoort Edwin elke dag van 10.00 tot 13.00! Meer of Minder
Edwin speelt ook elke werkdag een spannend spel op Radio 10! Hoeveel kilo kaas eet een Nederlander gemiddeld per jaar? Meer of minder dan 15 kilo? En hoeveel kilometer snelweg telt Nederland? Meer of minder dan 2000 km? Weet jij hier antwoord op? Elke dag stelt Dennis Verheugd je vijf moeilijke vragen, met de vraag: Meer of Minder? Heb jij er drie of meer goed dan maak je kans op gave prijzen!

Edwin Diergaarde boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Edwin Diergaarde zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Edwin Diergaarde wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Edwin Diergaarde. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Edwin Diergaarde te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.