Edwin Evers Band boeken?

  • Tijdsduur: 90 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 19.250,- excl. BTW
  • Opmerking: Geluid is bij te boeken

Biografie Edwin Evers Band

De Edwin Evers Band is ontstaan voor de presentatie van de CD van het programma Evers Staat Op.

Door overweldigend succes en enthousiasme is, dé band die uitsluitend uit topmusici bestaat, met als drummer Edwin Evers, inmiddels uitgegroeid tot een begrip.

Evers Slaat Door staat garant voor een bruisende show met groovy jaren '70 en '80 repertoire.

Dat Evers Slaat Door een groot succes is bewijst wel het feit dat ze inmiddels tweemaal voor een uitverkocht Ahoy hebben gestaan. Natuurlijk is de band ook in combinatie met de drive in show, Evers Slaat Door, te boeken.

Bezetting:
De band bestaat uit de beste muzikanten van Nederland en heeft een zeer volledige bezetting van maar liefst 11 personen inclusief blazers!

Duur optreden:
Evers slaat door brengt een wervelende show van 90 minuten nonstop.

Edwin Evers:
Edwin Evers, geboren 9 mei 1971 in Hardenberg, is sinds april 2000 te horen op Radio 538 met zijn populaire ochtendprogramma Evers Staat Op. Edwins allereerste radioprogramma was te horen bij de Hardenbergse Ziekenomroep. Toen maakte hij op zaterdagavond een jongerenprogramma.

Twee jaar later 'nog voordat hij de MEAO kon afmaken' ging Edwin draaien bij de populaire lokale Amsterdamse muziekzender Extra 108.  In 1991 gingen veel DJ's van Extra 108, waaronder Edwin, naar het commerciële radiostation Power FM. Daar presenteerde Edwin een het middagprogramma tussen drie en zes en elke zaterdagavond samen met Luc van Rooij het programma "Alarmfase 10". Radio 10 Gold zond destijds uit heltzelfde pand uit en al gauw was Edwin als invaller ook op deze zender te horen.

In de zomer van 1992 neemt Lex Harding hem aan bij Veronica. Op 14 augustus presenteert hij samen met Jeroen van Inkel de eerste 'Evers & Van Inkel' op Radio 3. Naast invaller voor Gijs Staverman maakt hij voor Veronica ook de programma's 'Evers in 't Wild' en 'De Vrijdagavondkeet'.

Edwin wil het liefst een ochtendprogramma maken, maar Jeroen van Inkel was al de succesvolle ochtendjock bij Veronica. Als Jeanne Kooijmans en Peter van Bruggen dan besluiten te stoppen met de `Breakfast Club', gaat de KRO op zoek naar een nieuwe ploeg om de teleurstellende luistercijfers omhoog te krijgen. Op 1 januari 1998 is overstap van Edwin naar de KRO een feit; Cobus Bosscha en Rick Romijn (ook ex-Veronica) gaan mee. Het duurt niet lang of 'Evers Staat Op' is het bestbeluisterde ochtendprogramma van Nederland.

Het succes van Evers Staat Op levert in 1999 Marconi Awards op voor 'beste radioman van het jaar' en 'beste radioprogramma'. In 2000 wordt Edwin opnieuw radioman van het jaar. Of de succesformule ook op Radio 538 zou werken mochten Edwin, Rick en Cobus vanaf 17 april 2000 bewijzen.

Wat blijkt: nog steeds is 'Evers Staat op' het populairste ochtendprogramma op de Nederlandse radio, nu met Niels van Baarlen als opvolger van de naar 3FM vertrokken Cobus.

Edwin Evers Band boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Edwin Evers Band zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Edwin Evers Band wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Edwin Evers Band. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Edwin Evers Band te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.