Edwin Rutten boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Edwin Rutten

Interactie is het sleutelwoord voor Edwin Rutten bij activiteiten voor bedrijven en organisaties.

Hij is actief bij congressen en bijeenkomsten en kan een rol spelen bij veranderingsprocessen, communicatie en reclame.

Rutten werkt toe naar een tevoren vastgesteld doel. Ernst en humor wisselen elkaar af, humor in de betekenis van relativering. Deze afwisseling is een voorwaarde voor een effectieve overdracht. Muzikale ondersteuning is een mogelijkheid: van pianist tot een compleet orkest.

Voor ieder optreden bereidt hij zich grondig voor, zodat de situatie van het betrokken bedrijf of de organisatie centraal staat. Hij put daarbij uit zijn kennis van de sociale en bedrijfspsychologie en zijn ervaringen in de praktijk: hij schreef marktonderzoeksrapporten, leidde consumerpanels, volgde mediatraining, werkte bij een reclamebureau en maakte informatieve televisie.

Daarnaast maakt hij gebruik van zijn jarenlange ervaring in het theater, bij radio en televisie en als zanger en conservatoriumdocent.

Edwin Rutten boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Edwin Rutten zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Edwin Rutten wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Edwin Rutten. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Edwin Rutten te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.