Elize boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 2.475,- excl. BTW
  • Opmerking: Incl. 2 danseressen

Biografie Elize

EliZe is geboren in Utrecht en opgegroeid in Bussum. Ze is 22 jaar oud en woont inmiddels in Amsterdam. Zingen heeft EliZe van haar moeder. Dat het zangvirus haar in zijn greep had, schemerde al op jonge leeftijd door. Als EliZe niet sliep, zong en danste ze.
Het werd pas echt serieus toen EliZe zich op achtjarige leeftijd door de auditie van Kinderen voor Kinderen worstelde. Na vier jaar bedeelde dirigent Majel Lustenhouwer haar met het nummer 'Poster' voor het eerst een solo toe.
Het jaar daarop nam ze met 'Het Tietenlied' afscheid van het kinderkoor.
EliZe besloot het daar qua zang niet bij te laten en sloot zich aan bij Non Stop, een musicalkoor. Non Stop werd anderhalf jaar later opgeheven, maar een paar maanden later plofte er een brief van de VARA bij EliZe op de deurmat. Daarin werd haar gevraagd of ze deel wilde nemen aan de Kinderen voor Kinderen Theatertour. Bedenktijd had EliZe niet nodig.
Bij die tour, gepresenteerd door o.a. Henk Westbroek, werd EliZe weer herenigd met dirigent Lustenhouwer. Maar na twee jaar kwam ook dit avontuur ten einde. EliZe kon als achtergrondzangeres aan de slag bij het VARA Kindersongfestival. Dit doet ze inmiddels drie jaar.
Intussen zat EliZe ook op school niet stil. Zo voltooide ze een opleiding voor directiesecretaresse/managementassistent aan het Dudok College in Hilversum. In haar vrije uurtjes kreeg ze zangles van Jorine Samson en repeteerde ze bij de Amsterdamse amateurvereniging CREA voor musicaluitvoeringen van 'Chicago' en 'Les Miserables'.
Dit jaar heeft EliZe in Denemarken een album opgenomen, geproduceerd door Peter Hartmann en Jan Langhoff die o.a. met de groep Aqua gewerkt hebben. De eerste single heet "Shake", dat met trots de titel "Dancesmash" van Radio 538 mag dragen

Elize boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Elize zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Elize wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Elize. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Elize te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.