Elske Dewall boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 1.695,- excl. BTW

Biografie Elske Dewall

Deze 31-jarige Friezin, bekend van oa het nummer ‘This Game’, de titelsong van Moordvrouw, schitterde als Maria in het jaarlijkse muziekspektakel The Passion. Ze was een roadtrip in Amerika aan ‘t maken toen ze het nieuws hoorde dat ze voor deze rol gekozen was. "Het voelt als 'n enorm geschenk en een grote kans om deze rol in 'mijn' stad te mogen vervullen." Elske heeft al 3 albums op haar naam staan, tourde met haar band enkele malen door Nederland met een theatershow en zong oa met de 3J's . Naast haar unieke stemgeluid speelt Elske gitaar, piano en saxofoon.
 
Tijdens een optreden brengt Elske uiteraard enkele nummers uit The Passion en ‘This Game’ maar ook haar eigen hit ‘Black Water’ en covers van o.a. Beyonce, Alannah Miles, Pink en Sia.
 
Nederland heeft er een nieuwe ster bij….

Elske Dewall boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Elske Dewall zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Elske Dewall wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Elske Dewall. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Elske Dewall te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.