Emma Heesters boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Emma Heesters

Emma Heesters is pas 23 jaar en nu al een zeer gepassioneerde singer-songwriter. Emma start op 18e jarige leeftijd haar eigen YouTube kanaal waarop ze bekende nummers op haar eigen manier zingt. Drie jaar geleden gingen haar uploads ineens door het plafond dankzij covers van Meghan Trainor, Ariana Grande en Alan Walker. Sindsdien groeit Emma’s fanbase op YouTube heel erg hard, zo heeft haar eigen kanaal inmiddels al meer dan 1,5 miljoen volgers en worden haar video’s miljoenen keren bekeken.

Emma Heesters boeken?

De carrière van de getalenteerde zangeres bracht haar al over heel de wereld. In het voorjaar van 2019 staat Emma in het voorprogramma van de Amerikaanse groep Boyce Avenue tijdens hun tournee door Europa. Recentelijk heeft ze haar eerste contract getekend bij Universal’s Republic Records in New York en afgelopen jaar heeft ze samengewerkt in de studio met verschillende multi-platinum en Grammy Award winnende producers. Ook heeft ze al shows mogen geven op gerenommeerde evenementen zoals Playlist Live, VidCon UK, VidCon USA en zelfs live op FOX TV.

Emma Heesters is vanaf 24-8 te zien in het 12e seizoen van het succesvolle TV programma ‘Beste Zangers’ op AVROTROS. Hierin is ze te zien met onder andere Samantha Steenwijk, Ruben Annink en Rolf Sanchez.
Mede door dit programma scoort Emma Heesters een hit samen met Rolf Sanchez. De single "Pa Olvidarte" staat wekenlang in de hoogste regionen van de hitlijsten.

Emma Heesters boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Emma Heesters zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Emma Heesters wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Emma Heesters. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Emma Heesters te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.