Emmaly Brown boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 750 pers.
  • Prijs: € 1.995,- excl. BTW

Biografie Emmaly Brown

Begin dit jaar trad Emmaly Brown op in de Amsterdamse Club Dauphine. Tijdens haar optreden werd de 20 jarige Emmaly gespot door verschillende producers en talentenscouts. Na dit optreden wilde al deze mensen met haar samenwerken, haar talent viel op. Sinds die tijd is ze hard bezig haar eigen muziek op te nemen.

The Voice of Holland

Emmaly Brown doet in 2014 mee aan het succesvolle tv-programma The Voice Of Holland. Na de auditie-rondes heeft ze gekozen voor het team van Trijntje Oosterhuis.

Met het nummer Titanium van David Guetta, die ze bij Evers staat op… op radio 538 al te gehore heeft gebracht, scoorde ze binnen een week meer dan 200.000 views op youtube. Emmaly is duidelijk een van de populairste kandidaten en heeft nog veel meer in huis.

Na de uitzending stroomde de aanvragen binnen en Emmaly Brown boeken is vanaf nu mogelijk. Met haar show "Miss Brown" gaat ze het land in. Miss Brown brengt de de grootste hits ten gehore met de vocale hoogstandjes waarmee ze vaak het origineel mee overtreft.

Emmaly Brown boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Emmaly Brown zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Emmaly Brown wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Emmaly Brown. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Emmaly Brown te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.