Empire boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Empire

Deze pop/rockcoverband weet van elk optreden een onvergetelijk feest te maken! Dit met een originele keuze van bekende nummers en een knallende performance.

Het repertoire van Empire varieert van gevoelige popsongs tot krachtige rocknummers en natuurlijk ontbreken ook de betere feest- en dansnummers niet! Dankzij de brede nummerkeuze spreekt onze muziek uw publiek zeker aan! Er is namelijk voor ieder wat wils!

De broers Tom Roelofs (drums & zang) en Vincent Roelofs (zang) besloten enkele jaren geleden om de band EMPIRE op te richten. Al snel werden Arjan Böhm (leadgitaar) Bart van Zijl (slaggitaar & zang), Rosanne Sanders (zang), Jurgen Kleine (toetsen) en Richard Rijstenberg (basgitaar) in de band opgenomen. Met deze super enthousiaste groep muzikanten met de nodige ervaring was de start van EMPIRE een feit! Vanaf dat moment zijn wij elke week druk aan het repeteren geslagen in onze vaste oefenruimte in Dedemsvaart waar de thuisbasis is van de band.

Inmiddels is EMPIRE coverband een graag geziene gast op diverse soorten evenementen. Denk daarbij aan dorpsfeesten, festivals, feesttenten, bruiloften, bedrijfsfeesten etc.

Empire boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Empire zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Empire wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Empire. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Empire te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.