Energizer XL boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Energizer XL

Organiseert u binnenkort een zakelijke meeting en zoekt u een energizer om uw gasten scherp en alert te houden? Robert de Vries heeft speciaal voor deze events de Energizer XL ontwikkeld.

Energizer XL is een 30 minuten durende up-tempo show met de unieke combinatie van cabaret en magie. Met zijn energieke persoonlijkheid, opzwepende muziek van de live dj, scherpe improvisaties en onverklaarbare magische effecten, dient Robert uw gasten een energie-injectie toe. Na deze show zitten uw gasten weer op het puntje van hun stoel om uw boodschap te absorberen.

Maatwerk

De Energizer XL van Robert de Vries is uitermate geschikt voor het communiceren van uw zakelijke boodschap. Hij snijdt zijn programma altijd op maat voor uw bijeenkomst. Juist in dit moment van ontspanning kan Robert uw gasten op een informele manier informeren en inspireren.

“Energie volgt aandacht en aandacht energie” (Makia, Hun)

Energizer XL boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Energizer XL zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Energizer XL wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Energizer XL. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Energizer XL te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.