Enge Buren boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Enge Buren

Enge Buren Boeken ! Zet drie mannen op een podium, overlaad ze met instrumenten en laat ze hun gang gaan! Het resultaat is verbluffend! Musicaal cabaret van de bovenste plank! In een mum van tijd ontpoppen de drie zich tot virtuoze alleskunners die het publiek om hun vinger winden. Met speels gemak flitsen ze van de ene naar de andere muziekstijl.

Absurde muzikale creaties, ritmische hoogstandjes en prachtige meerstemmigheid. Het publiek wordt voortdurend op het verkeerde been gezet. Nog niet bekomen van de 'slappe lach' zit je al weer met een brok in je keel. Dit gaat zo snel dat je nauwelijks in staat bent te bedenken welke muzikale klanken er zojuist voorbij kwamen. De lage drempel en het gevoel dat je deze mannen al je hele leven kent laten je maar 1 mogelijkheid: 'inspringen en meegaan'!

Over wie gaat dit? De Enge Buren. Enge buren laat een onvergetelijke indruk achter.


 

Enge Buren boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Enge Buren zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Enge Buren wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Enge Buren. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Enge Buren te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.