Eric Bouwman boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Eric Bouwman

Ik heb zoveel gedaan ondertussen maar ik ga proberen het even uit de doeken te doen. Ik ben geboren op 15-07-1982 in Voorburg en ik kan je vertellen dat ik toen nog een heel rustig mannetje was die op z’n knietjes door de tuin heen kroop op zoek naar miertjes. Mijn vader is pianist en eigenlijk is van die kant van de familie iedereen vrij muzikaal, dus was het ook logisch dat ik op de middelbare school meedeed in een schoolbandje waar we zelfs nog wat prijzen mee hebben gewonnen. Ja ja, de beste schoolband van Zuid-Holland. Je verzint het niet. Na de HAVO heb ik even gereisd door Australië voor een half jaartje waarna de vervolgopleiding wachtte. Ik dacht nog aan de kleinkunst, maar het werd de HALO een sportopleiding waar ik alles kon behalve de Salto. Kan ik trouwens nog steeds niet.

En toen gebeurde het.. Ik schreef me in voor het tweede seizoen van Idols. Ik kwam ronde na ronde verder en eindige uiteindelijk zelfs bij de laatste 10. Kreeg her en der wel om m’n oren over de noten die ik op m’n zang had, maar wel even 16726 mensen achter me gelaten. Er werd toen ook al geroepen dat acteren en presenteren mij goed zouden liggen en zo gebeurde het ook. Ik kreeg een gastrol aangeboden in ONM voor drie maanden, maar ik was daar zo op m’n plek dat ik na 3,5 daar gestopt ben. Ondertussen ook de ervaring opgedaan op het gebied van presenteren in Programma’s als Bestemming Nederland (RTL4), Het eindexamenjournaal (NCRV), Go Cycling (RTL4) etc..

Maar ik merk dat ik uitdagingen niet uit de weg ga en ook theaterproducties, musicals en stemmenwerk behoren ook tot de ervaringen die ik heb meegemaakt en mij in thuis voel. Kortom, mijn koffertje met ervaring is ondertussen redelijk gevuld.

Wat doe ik allemaal op DIT moment:

Ik presenteer kanaal12. Een programma over alle nieuwe series en films die te zien bij UPC on Demand.

Ik ben als acteur actief in een aantal reclames waaronder Aviko en FBTO

Ik ben dol op stemmenwerk voor zowel reclames als kinderseries

Ik ben filmmaker van beroep. Ik maak voor de internetmarkt films over een onderwerp wat mij ligt en probeer naast een zakcentje vooral bij de kijkers een lach op het gezicht te krijgen.

Eric Bouwman boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Eric Bouwman zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Eric Bouwman wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Eric Bouwman. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Eric Bouwman te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.