Eric Dikeb boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 1.495,- excl. BTW
  • Opmerking: Meerdere mogelijkheden

Biografie Eric Dikeb

De eerste echte grote hit voor Eric Dikeb kwam in 1998, toen hij met de Après-Ski-klas het lied "Volg De Leraar" opnam. Dit werd een grote hit in alle wintersportlanden en tijdens carnaval '98 was het overal te horen.

Erics carrière raakte vanaf april 2000 in een stroomversnelling, toen hij door Rob Stenders werd gevraagd mee te werken aan het populaire ochtend programma Stenders Vroeg. Vanaf dat moment was hij 4 dagen per week te horen op de radio.

Echte naamsbekendheid verwierf hij toen hij een jaar later te zien was in de real life soap Big Diet van SBS6. Zijn feestnummer "De Pizzahut", over zijn voorliefde voor fastfood en dansen, werd daarna een megahit.

In 2002 ontving Eric Dikeb in Belgie een gouden plaat voor de nr. 1 hit "De Pizzadans", uitgevoerd door de formatie Dynamite.

In 2003 kwam het feestnummer "Fast Food Song" van The Fastfood Rockers op nummer 2 (!!) in The UK top 50 met aansluitend de succesuitvoering "Burgerdance", uitgevoerd door DJ Ötzi, met een bescheiden rol voor Eric zelf, op nummer 3 (!!) in Oostenrijk en op nummer 1 (!!) in Duitsland.

Anno 2007 verschijnt er een geweldige nieuwe single met als titel: "Ik schreeuw het van de daken". Eric zorgt bij live optredens altijd voor een knalfeest!

Eric Dikeb boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Eric Dikeb zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Eric Dikeb wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Eric Dikeb. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Eric Dikeb te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.