Erwin Nyhoff boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Erwin Nyhoff

Een groot talent leek verloren te zijn gegaan. Al enige tijd werd er geen nieuws meer vernomen van hem. Een politiebericht uitvaardigen leek nog het beste. Gezocht: Erwin Nyhoff, ex-Prodigal Sons, zanger/gitarist/ liedjesschrijver, langharig en bruine ogen. Plotseling duikt zijn naam weer op als soloartiest.

Erwin Nijhoff is weer terecht en gooit op het moment hoge ogen in TVOH.

Erwin Nyhoff een zanger met erg veel ervaring doet anno 2011 mee aan de populaire talentenjacht show The Voice of Holland.

Erwin Nyhoff boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Erwin Nyhoff zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Erwin Nyhoff wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Erwin Nyhoff. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Erwin Nyhoff te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.