Esmee Denters boeken?

Esmee Denters boeken / inhuren voor een optreden bij Twilight Entertainment
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 750 pers.
  • Prijs: € 2.975,- excl. BTW

Biografie Esmee Denters

Esmée Denters (Oosterbeek, 23 november 1988) is een Nederlandse zangeres. Ze is nationaal en internationaal bekend geworden door haar internetpagina op de website YouTube die eind februari 2007 al 8,5 miljoen maal bezocht was.

Op de website plaatste Esmee Denters meerdere filmpjes van zichzelf waarop ze liedjes zingt. Veelal nummers van andere popsterren, maar ook enkele nummers van zichzelf. Esmee Denters hoopte hiermee een platencontract in de wacht te slepen. Duizenden mensen over de hele wereld reageerden vol lof over haar zangprestaties, en inmiddels staan de platenmaatschappijen voor Esmee in de rij. Zo hebben grote platenmaatschappijen uit Nederland, Frankrijk, Duitsland, Verenigde Staten en Engeland geprobeerd om haar binnen te halen. Denters heeft nog geen definitieve keuze gemaakt.

Ook zijn er plannen voor een reality-soap rondom Esmee Denters in de Verenigde Staten, eentje waarin Esmee wordt gevolgd tot de release van haar debuutalbum. Esmee Denters is voor ongeveer 10 dagen in Amerika geweest om liedjes op te nemen in de studio (van wie is onbekend). Ook zong Esmee Denters een liedje in dat is geschreven door Kelly Rowland van Destiny's Child. Daarna is Esmee een paar dagen in Zweden geweest om liedjes te schrijven en op te nemen.

Esmee Denters boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Esmee Denters zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Esmee Denters wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Esmee Denters. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Esmee Denters te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.