Evelyn Struik boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Evelyn Struik

Evelyn Struik werd geboren in Amersfoort. Na haar VWO opleiding verhuisde Evelyn naar Amsterdam, waar zij met succes haar studie ‘Europese Studies’ afrondde aan de UvA. Al tijdens deze studie begon ze met modellenwerk, waarbij Evelyn voor fotoshoots de hele wereld rond reisde. Zo woonde ze o.a. in steden als Parijs en Milaan, stond ze in vele bladen en was ze in meerdere Nederlandse tv-reclamespots te zien, zoals Coca Cola Light, Amstel en Nivea.

Evelyn Struik haar TV carrière begon in 2005 met het programma 'Sixpack', waarna al snel 'Yorin Entertainment' (Yorin) volgde in samenwerking met Henkjan Smits. In 2006 volgde 'RTL Tuinmagazine' (RTL5), dat ze samen met Jurgen Smit twee seizoenen voor haar rekening nam. Daarna was Evelyn te zien in het RTL filmprogramma 'Ambilight Opening Night' en in 'RTL Musicworld' (RTL5).

Sinds 2008 is Evelyn Struik te zien op RTL4, waar zij werd toegevoegd aan het presentatieteam van 'House Vision'. In datzelfde jaar verving ze tijdelijk Martijn Krabbé in het populaire 'Wie is de Chef?' en was Evelyn te zien als een van de presentatoren van het RTL4-zomerprogramma 'Nederland Vertrekt'.
In 2009 nam zij samen met een aantal collega’s de presentatie van het succesvolle zomer programma 'Ik Kom Bij Je Eten' voor haar rekening (RTL4).

Op dit moment is Evelyn Struik elke zondag op RTL4 te zien als presentatrice van 'House Vision' en 'Yacht Vision'. Ook presenteert Evelyn samen met René Mioch 'Films en Sterren' en is ze regelmatig op RTL Lounge te zien. Zomer 2011 zal Evelyn het nieuwe programma 'Lekker Weg Aan Tafel' met tv-kok René Pluijm presenteren.

Naast haar drukke bestaan in de entertainmentbranche is Evelyn moeder van twee kinderen, Roef  en Liva.

Evelyn Struik boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Evelyn Struik zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Evelyn Struik wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Evelyn Struik. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Evelyn Struik te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.