Ewout Genemans boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Ewout Genemans

Ewout Genemans is presentator en acteur. In 2004 brak hij door met zijn rol in de jeugdserie Zoop op Nickelodeon. Daarin speelde hij het personage Bastiaan. Zoop is een hype onder kinderen en won onder andere de Gouden stuiver op het Televizierring gala. Naast de televisieserie speelde Ewout ook in de succesvolle bioscoopfilms ’Zoop in Afrika’, ‘Zoop in India’ en ‘Zoop in Zuid-Amerika’. Als zijn personage Bastiaan uit Zoop heeft Ewout verschillende muzieksingles uitgebracht. Onder de naam BEM (Bastiaan & Moes) heeft hij hiermee veel in het land opgetreden.

Op dit moment is Ewout Genemans de presentator van het bekende NCRV familieprogramma ‘Willem Wever’. In dit programma worden vragen van kinderen beantwoord en komen wensen uit. Sinds 2008 presenteert hij ook het dagelijkse spelprogramma ‘Sudokidz’ dat op Nederland 3 (Zapp) wordt uitgezonden. Verder valt hij als presentator regelmatig in bij het zaterdagmiddag programma ‘De BZT show’ van de NCRV.

Naast acteren en presenteren richt Ewout Genemans zich ook op andere dingen. In 2007 sprak hij de hoofdrol in van ratje ‘Remy’ in de Disney/Pixar animatiefilm ‘Ratatouille’ en een rol in de animatiefilm ‘Drakenjagers’. Ook was hij als deelnemer te zien in het populaire SBS6 programma ‘Sterren dansen op het ijs’.

Ewout Genemans boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Ewout Genemans zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Ewout Genemans wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Ewout Genemans. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Ewout Genemans te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.