Eyelar Mirzazadeh boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 1.495,- excl. BTW
  • Opmerking: The Voice of Holland 2012

Biografie Eyelar Mirzazadeh

Eyelar Mirzazadeh is 19 jaar en geboren in Veenendaal. In 2012 nam ze deel aan een grote talentenjacht (The Voice Of Holland) waar ze de halve finale behaalde.
Twee van haar optredens/nummers kwamen in de Single Top 100 terecht.

Naast het zingen, kan Eyelar goed dansen!Ze werd derde tijdens het NK Streetdance.Met deze twee specialiteiten, weet Eyelar Mirzazadeh een fantastisch optreden neer te zetten.

 

Eyelar Mirzazadeh boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Eyelar Mirzazadeh zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Eyelar Mirzazadeh wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Eyelar Mirzazadeh. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Eyelar Mirzazadeh te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.