Famke Louise boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Famke Louise

Famke Louise is een voorbeeld van de nieuwe artiestengeneratie die om een plekje in de hitlijsten vecht via YouTube en daarbij slim gebruik maakt van een fanbase die is opgebouwd via vlogs. "YouTube is momenteel het belangrijkste platform voor artiesten om door te breken en vloggers, met een jonge doelgroep, lukt dat het snelst", legt muziekjournalist Atze de Vrieze uit. "Daar gaat het nu om bij nieuwe artiesten. Ze moeten meteen de eerste dagen knallen met views op streamingdiensten zodat ze in de machine terechtkomen. Nadat ze al die views hebben gekregen, gaat het pas om de hitlijsten."
YOUTUBE

Door bijna twee jaar te vloggen over "beauty, fashion en soms ook challenges" heeft Famke Louise een achterban van bijna 250.000 abonnees gecreëerd. "En die fans vinden haar leuk, houden van haar. Ze kennen haar persoonlijke verhaal door de vlogs", legt De Vrieze uit. Dat helpt Famke Louise bij de overstap naar een muziekcarrière: fans zijn trouw. "Daarom blijven ze haar nummers luisteren, keer op keer."

Famke Louise boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Famke Louise zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Famke Louise wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Famke Louise. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Famke Louise te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.