Feest DJ Ruud boeken?

  • Tijdsduur: 60 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Feest DJ Ruud

Feest-DJ Ruud, Een man die zijn naam waar maakt, ongeacht op welk podium hij staat. Door het hele land laat hij een spoor achter van polonaises, opblaasdieren, crowdsurfs, rubberen bootjes, sitdowns, feesthoedjes, flugel en champagne.

Feestdj Ruud roept mooie herinneringen op met eenmash-up tussen fout en goud op met je favoriete classics uit het verleden, laat hij je meezingen en -springen op de hits van vandaag en introduceert hij je alvast aan de helden van de toekomst.

Van de smoothest R&B, Swingbeat en Hiphop via wat Happy Hardcore en Bubbling naar wat harde Dubstep bangers en weer terug via sexy House naar Moombathon en Electro? Why not!

Feest DJ Ruud boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Feest DJ Ruud zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Feest DJ Ruud wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Feest DJ Ruud. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Feest DJ Ruud te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.