Feestfabriek De Kast boeken?

  • Tijdsduur: 4 uur min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 2.695,- excl. BTW

Biografie Feestfabriek De Kast

Onder het motto 'Wij halen voor U alles uit de kast....... maar de grote vraag is WIE komt er uit de kast?' presenteren wij; Feestfabriek De Kast!

Een 4 uur durend spektakel met een knotsgekke Feest DJ en verschillende verrassingen die op ludieke wijze uit de kast te voorschijn komen. Is het een BN-er? Is het een sexy brandweervrouw die vlammetjes uitdeelt? Of is het tijd voor de prijzenkast met absurde prijzen? Deze vernieuwende feestproductie zet gegarandeerd uw lokatie of evenement op z'n kop!!!

Ook hebben wij de 'Wall of Fame' bij ons, waar uw gasten samen met de verrassing op de foto kunnen gaan en deze vervolgens delen via social media.

Is er tijdens, bijvoorbeeld een bedrijfsevenement, een speciaal persoon die even in het zonnetje moet worden gezet, geen probleem.... hij of zij krijgt van ons een mooi Feestfabriek De Kast T-shirt met de tekst 'ik ben uit de kast gekomen'

Feestfabriek De Kast boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Feestfabriek De Kast zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Feestfabriek De Kast wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Feestfabriek De Kast. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Feestfabriek De Kast te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.