Feestnation boeken?

  • Tijdsduur: 60 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Feestnation

Are you ready to #JoinTheNation? Feestnation betekent helemaal losgaan op female friendly billenshakers en stampen op lekkere uplifting sounds! Maak kennis met twee party-generals die elke tent en elk festival op z’n kop weten te zetten met hun energie en interactie met het publiek.

Ben je klaar om dansend rijk te worden van vliegende Feestnation biljetten die weggeschoten worden door hun cash gun? Dans, geniet en vergeet je schaamte door de gezelligheid en partyvibes die deze boys met zich meebrengen.

The Nation wordt steeds groter en gekker! Of ze nou draaien in een discotheek, tentfeest of op een festival: Het dak gaat eraf! Het is niet voor niks dat dit party duo draait op grote festivals als Freshtival, DEFQON 1 en Hockeyloverz. Een act die dus zeker niet mag ontbreken in de line-ups van de vetste feesten.
Dus waar wacht je nog op?! #JoinTheNation

Feestnation boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Feestnation zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Feestnation wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Feestnation. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Feestnation te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.