Feigling Apres Ski Party boeken?

  • Tijdsduur: 240 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 750 pers.
  • Prijs: € 1.595,- excl. BTW
  • Opmerking: Complete Show

Biografie Feigling Apres Ski Party

De ervaren Après-Ski DJ’s van de Feigling Après-Ski Party delen uit, maken gek, draaien door, geven weg, zwepen op en vieren feest! Dit is het echte après-ski-feest: een uitgebreide drive-in show met waanzinnige DJ's en een sneeuwmachine die het gedurende de avond gezellig laat sneeuwen op de dansvloer. Dat veroorzaakt samen met de lichtshow en het apres-ski-decor een geweldig schouwspel! Tussendoor worden een aantal vrolijke en snelle spelletjes met het publiek gespeeld, waarbij leuke prijzen te winnen zijn! Overigens breekt de sneeuw, die chemisch gemaakt wordt, zichzelf af en laat geen schadelijke en/of vervelende resten achter. Natuurlijk is de sneeuw absoluut ongevaarlijk voor het publiek.

Ook voor bedrijfsfeesten!
De Feigling Après-Ski Party is ook zeer geschikt voor bedrijfsfeesten! Zonder promoteam kunt u ook uw bedrijfsfeest omtoveren tot Winter Wonderland. Wees erop voorbereid dat uw gasten uit hun dak gaan!

 Show is voorzien van Feestdj, Sneeuw, Decors en nog veel meer.

Feigling Apres Ski Party boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Feigling Apres Ski Party zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Feigling Apres Ski Party wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Feigling Apres Ski Party. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Feigling Apres Ski Party te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.