Femke Hengeveld boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 895,- excl. BTW

Biografie Femke Hengeveld

Femke Hengeveld is op 12-05-1990 geboren in Zevenaar, en woont nu in Arnhem. Al op heel jonge leeftijd werd duidelijk dat Femke zangeres wilde worden. Haar eerste optreden was op school als 12 jarige, vanaf die tijd was ze verkocht en droomde ze van een podium carrière. Door haar vele optredens op bruiloften en partijen speelde ze zichzelf in de kijker van diverse geïnteresseerde partijen. Ze werd vaak gevraagd voor cover bands maar ook solo volgden er vele optredens. Inmiddels is zij door haar ruime ervaring en allround repertoire snel en overal inzetbaar. Ook wordt Femke veel gevraagd voor koorwerk in studio´s. Op vele cd’s van bekende artiesten is zij als achtergrondzangeres te horen.

In februari 2016 werd haar eerste solo single Ik Laat Je Gaan uitgebracht. Dit nummer werd goed ontvangen door de fans en de radio stations. Op 18 September 2016 werd de volgende single 1000 Bange Nachten gepresenteerd. Dit uptempo nummer werd geschreven door Jeroen Englebert, geproduceerd door Hans Bedeker en opgenomen in de Fendal Studios. De bijbehorende videoclip werd geproduceerd door Zeno Groenewegen. Met exact ditzelfde team werd er wederom gewerkt aan een waardige opvolger: Laat Me Gaan. Dit lekkere uptempo, fris en poppie nummer werd gelanceerd in februari 2017. Ook dit nummer werd weer fantastisch ontvangen door de stations en is landelijk te horen op de radio, en te zien bij diverse muziekprogramma’s op tv. Femke heeft hiermee een eigen sound gecreëerd en het publiek kan dit erg waarderen. Zij zal dan ook samen met haar vaste team blijven werken aan nieuwe singles en bouwen aan haar muzikale carrière.

Wekelijks treed zij meerdere malen door het hele land op, en heeft zij het podium al gedeeld met Nederlands allergrootste artiesten. Of het nu gaat om een lievelingsnummer ten gehore te brengen tijdens een uitvaart of bruiloft, of het nu gaat om een allround set van een half uur in een mega feesttent: Femke zal u verbazen tijdens haar optredens, van klein gezongen nummers naar powerfull in een split second en met een heel breed repertoire, zowel Nederlands als Engelstalig, zowel ballads, feest maar ook dance.

Femke Hengeveld boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Femke Hengeveld zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Femke Hengeveld wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Femke Hengeveld. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Femke Hengeveld te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.