Femmes Fatales boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Femmes Fatales

Femmes Fatales zijn gekleed door topcouturiers, geliefd bij miljonairs, opgeknapt in de Mr.Image beauty centre, zijn deze vier sterren de kroon op uw evenement. Ze zijn gek op rode - loper premières, exclusieve feesten en officiële openingen. Met deze dames in huis who needs Paris Hilton?!

De oogverblindende dames van Femes Fatales worden altijd vergezeld door de iets minder goed bedeelde fotograaf Billy BadAss. Een enkele geluksvogel mag met de diva's op de foto!

De foto's verschijnen binnen 24 uur op een speciaal voor deze act ontwikkelde website en kunnen als originele e-cards worden verstuurd.

Femmes Fatales boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Femmes Fatales zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Femmes Fatales wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Femmes Fatales. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Femmes Fatales te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.