Ferry de Lits boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 1.495,- excl. BTW

Biografie Ferry de Lits

Ferry de Lits is tegenwoordig een begrip in Brabant. Geboren in Eindhoven, wat hij in 2006 verruild voor het gezellige Helmond, omdat hij daar samen met zijn Danielle café "De Vlinder" runt.

Ferry’s muziek carriere start ook in een café. Zijn stamkroeg sponsorde in 2004 zijn eerste single: "kijk in mijn hart" En vanaf die tijd is het allemaal razend snel gegaan. Een exclusief platen-contract bij Berkmusic: Eén van de grootste maatschappijen van Nederland, diverse cd’s en hits met noteringen in zowel de Mega Top 100 als in de NL Top 20 !!

Ferry weet een heel breed publiek te bereiken doordat hij bij optredens Een heel uitgebreid repertoire brengt. Feestmuziek afgewisseld met mooie ballads. Nederlands- en Engels-talig En zelfs Italiaans- en Spaans- talig.

Samen met zijn vaste producer Waylon (DJ Goldfinger red.) en de mensen van Berk probeert Ferry elke keer weer iets unieks te maken. Een nummer van Ferry moet een echt "Ferry de Lits - liedje" zijn…

Dit lukt al aardig want alle liedjes die tot nu toe zijn uitgekomen hebben Ieder iets unieks en toch herkenbaar, kortom;

De " Lits-sound" wordt zo lang-zamer-hand geboren.

Ferry de Lits boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Ferry de Lits zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Ferry de Lits wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Ferry de Lits. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Ferry de Lits te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.