Ferry Gerats boeken?

  • Tijdsduur: 240 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Ferry Gerats

Waarom is deze goochelaar een van de meest gevraagde goochelaars van Nederland?

Omdat hij de man met de twee linke handen is?Nept hij je bij het leven? Of is hij doodeerlijk?
Is hij een genie? Een oplichter? Of een geniale oplichter?

Na een optreden van goochelaar Ferry Gerats bent U in ieder geval vele illusies rijker, want ...

Reeds als baby gedroeg Ferry Gerats zich als goochelaar. Als zijn moeder nl. dacht dat hij iets deed, dan had hij het allang gedaan. Het kon dan ook niet anders dat hij van beroep goochelaar zou worden, met als specialiteiten: comedy-magic-goochelaar, tablemagic-goochelaar en goochelaar op beurzen .

Omdat Ferry Gerats als goochelaar overal een enthousiast publiek achterlaat, is hij een graag geziene entertainer op nagenoeg elk soort evenement, zoals een receptie, nieuwjaarsbijeenkomst, oudejaarsborrel, personeelsfeest, bedrijfsopeningen, festivals, studentenfeesten, huwelijksfeesten, vrijgezellenfeest, verjaardagsfeest, congressen, kick-off meetings, dealerdagen, klantendagen, familiefeesten en reünies.

Ferry Gerats boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Ferry Gerats zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Ferry Gerats wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Ferry Gerats. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Ferry Gerats te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.