Ferry Maat boeken?

  • Tijdsduur: 120 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 2.995,- excl. BTW
  • Opmerking: Soul Show on Tour

Biografie Ferry Maat

Ferry Maat is geboren in Voorburg. Het gevoel voor muziek zat er al van jongs af aan in. Voordat hij bij de radio begon, studeerde hij af als pianist aan het conservatorium.

Ferry Maat begon zijn glansrijke radiocarrière bij de toenmalige zeezender Radio Noordzee. Bij dit radiostation startte hij het legendarische programma de 'Soulshow' op. Nadat het Noordzee schip strandde, besloot Ferry zijn carrière te vervolgen bij de TROS. De 'Soulshow' werd een megahit met vaak wel 700.000 luisteraars op de donderdagavond. Een van de meest populaire onderdelen van het programma was de mix van de Bond van Doorstarters, waar bekende dj’s als Michel de Hey en Ferry Corsten zich naar eigen zeggen door hebben laten inspireren.

Eind jaren ’80 wilde Ferry wat anders, hij werd programmadirecteur van Radio 10. Ook werkte hij voor stations als Radio 2 en Radio 538 en presenteerde voornamelijk hitlijsten in alle soorten en maten. Naast zijn werk als radioman, werkte Ferry als studiomuzikant (toetsen) en maakte hij vanuit zijn eigen productiebedrijf de nodige radiojingles.

Tegenwoordig is Ferry bij Radio Veronica te horen. Tot genot van velen presenteert hij zaterdagavond tussen 19.00 en 21.00 uur zijn beroemde 'Soulshow', maar ook doordeweeks is hij tussen 13.00 en 16.00 uur te beluisteren in zijn programma 'Maat in de Middag'.

Ferry Maat boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Ferry Maat zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Ferry Maat wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Ferry Maat. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Ferry Maat te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.