FF Dimme boeken?

  • Tijdsduur: 3 x 45 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie FF Dimme

FF DIMME is een party/coverband met een hoog entertainment-gehalte die, oplopend van een kleine 2-mans formatie tot een grote 11-mans formatie, geboekt kan worden.

Hoe de bandsamenstelling eruit komt te zien bepaald u als opdrachtgever. U mag zelf namelijk de band samenstellen. Afhankelijk van de setting, doelgroep en het beschikbare budget waarvoor entertainment nodig is bepaalt u zelf wat de beste optie voor u is.

FF DIMME is samengesteld uit beroepsmuzikanten die weten hoe ze feestje moeten bouwen en hun sporen in de muziekbranche allemaal al verdiend hebben. Wat het repertoire van de avond zal zijn wordt bepaald door het publiek. FF DIMME speelt heel erg in op de wensen en de verzoekjes vanuit het publiek. Kortom FF DIMME is feest gegarandeerd. De afwisseling, de interactie met het publiek en hun doldwaze muziekquiz die ze spelen met het publiek maakt FF DIMME een top party/feest band!

FF Dimme boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over FF Dimme zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over FF Dimme wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van FF Dimme. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over FF Dimme te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.