First Class Flamingos boeken?

  • Tijdsduur: 3 x 50 min.
  • Geluid: incl. tot 250 personen
  • Prijs: € 2.495,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage, meerdere boekingsmogelijkheden

Biografie First Class Flamingos

First Class Flamingo`s Vreemde vogels?
Nee hoor, de naam zegt eigenlijk al genoeg: Eersteklas Feestbeesten.
Precies het soort muzikanten dat de hele zaal aan het dansen krijgt!

Het is jouw feest!

Iedereen houdt van goede muziek, maar smaken verschillen. First Class Flamingos speelt hier met liefde op in. Van funky hits tot zomerse dance tracks, van zeroes heroes tot Nederlandstalig, van Bruno Mars tot Beyoncé, you name it! De band speelt tientallen songs in medley-vorm, zo is er voor ieder wat wils.

Hoogvliegers

First Class Flamingos heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Alle 6 bandleden zijn muzikant van beroep, afgestudeerd aan de Rockacademie. Met ieder een breed cv aan podiumervaring weten ze precies hoe zij het dak van jouw feest eraf spelen. Deze geboren entertainers staan met twee benen op het podium.

First Class Flamingos boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over First Class Flamingos zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over First Class Flamingos wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van First Class Flamingos. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over First Class Flamingos te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.