Flair boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: incl. tot +/- 750 pers.
  • Prijs: € 2.995,- excl. BTW

Biografie Flair

Flair speelt live natuurlijk de eigen hits en daarnaast de allernieuwste hits uit de mega top 100; songs van James Morrison, Lily Allen, Madcon, Lady Gaga, Jason Mraz, Katie Perry, Scissor Sisters, Anouk, Van Velzen en nog veel meer.

Feest en Nederlandstalig is voor Flair ook geen probleem. Songs van Jeroen v.d. Boom, Blof, Jan Smit, Nick & Simon, 3 J's, Dennie Christian, George Baker en André Hazes, komen net zo eenvoudig voorbij!

De songlist van Flair omvat ongeveer 200 titels en de setlijst wordt iedere avond kort voor het optreden vastgesteld en zo nodig tijdens de set aangepast.

Dé ultieme flexibiliteit dus!

Graag stellen wij de bandleden van Flair aan u voor:

* Hester van der Vliet: Zang
* Leo van der Fluit: Keyboards, Gitaar
* Jan de Lange: Gitaar
* Kees Klaassen: Zang, Gitaar
* John Dekker: Bassist
* Peter Smit: Drums

Flair boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Flair zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Flair wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Flair. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Flair te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.