Flat Out boeken?

  • Tijdsduur: 3 x 45 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 4.495,- excl. BTW

Biografie Flat Out

Flat Out is een swingende pop-coverband uit het zuiden van het land met een zeer ruim repertoire. Van rock tot ballad, van dance tot hip-hop; echte live-muziek in een professioneel jasje.

Geen podium te groot, geen kleedkamer te klein en geen avond te lang!! Dat is het motto van deze dynamische band. Maar liefst 10 door de wol geverfde muzikanten staan garant voor een wervelende avond muziek, humor en kwaliteit.

Inmiddels heeft Flat Out 4 live cd’s en een live dvd op haar naam staan, en een zeer goede live-reputatie opgebouwd. De laatste live cd werd opgenomen tijdens het 10-jarig bestaan in een bomvolle Stoelemat te Bergen op Zoom.

Vele evenementen gingen u voor : openingsfeest Erasmusbrug R’dam, Libertel, KPN, ABN-AMRO,KPMG, Rabobank, div. studentenverenigingen door heel Nederland.

Voorprogramma’s van o.a. Rob de Nijs, Volumia, Lois Lane, Gordon, The Gibson Brothers, T-Spoon, Close II You………….

Flat Out bestaat uit : Robin Verbeek, Debby Zimmermann, Sascha Sonnenberg – zang, Maxim Slock – gitaar, Eddy Janssen – bas, Mateja Tops – toetsen, Herman Bierhuizen – drums, Arjen de Groot – trompet, Jos Brouwer – trombone, Steven Dietvorst of André  Frank– sax, Martijn Kip – geluid

Flat Out boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Flat Out zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Flat Out wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Flat Out. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Flat Out te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.