Floortje Smit boeken?

Floortje Smit uit TVOH boeken / inhuren voor een optreden? Twilight Entertainment
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 1.995,- excl. BTW
  • Opmerking: The Voice of Holland 2012

Biografie Floortje Smit

Floortje, bekend van idols 3, liet alle coaches hun stoelen omdraaien met het auditienummer ‘Alone Again’. Uiteindelijk is het coach Roel van Velzen geworden die de talentvolle zangeresFloortje Smit aan zijn team toe mag voegen, tot grote ergernis van Marco Borsato, Trijntje Oosterhuis en Nick en Simon. Floortje werd tweede bij Idols 3 en bracht daarna een aantal singles en een album uit. Daarna stond zij in de musical ‘We will Rock You’ met onder meer Charly Luske.

Floortje Smit noteerde met het nummer ‘She Wolf’ een hoge notering in de iTunes Download Top 100. Dit nummer kwam binnen op de 17e positie.

Floortje Smit stond daarnaast met zowel ‘Heavy Cross’ als ‘Alone’ enkele weken in de iTunes Download Top 100.

Floortje Smit boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Floortje Smit zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Floortje Smit wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Floortje Smit. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Floortje Smit te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.