Forever Hands boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Forever Hands

Een ongelofelijke eigen uitvinding die niet onopgemerkt is gebleven in de wereld van wax en entertainment. Zo staat het concept inmiddels al sinds 2002 in Madam Tussaud’s Amsterdam en Londen.

Wat kunt u verwachten op uw evenement van dit kunstwerk in wax?

De wax bestaat uit een aantal units gevuld met vloeibare siliconenwas.
Diegene die een “Waxhand” wil laten maken zal eerst zijn/ haar hand in moeten smeren met een speciale “seperatorcrème”. Vervolgens dompelt men de hand een aantal keren in een vloeibare siliconenwas welke ogenblikkelijk stolt. De operator verwijdert de “Waxhand”.
Het resultaat, in nog geen twee minuten tijd, is een exacte kopie van uw eigen hand.
 
De operator kan op verzoek de hand in zes verschillende kleuren vervaardigen of desgewenst in de kleur(en) van Uw bedrijfslogo laten uitvoeren.

Forever Hands boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Forever Hands zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Forever Hands wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Forever Hands. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Forever Hands te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.