Fotohokje boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Fotohokje

Met het Fotohokje heb jij een regelrechte hit op jouw feest. Door de authentieke uitstraling zien je gasten direct, dit wordt een feestje om nooit te vergeten! Persoonlijk design en service is een vanzelfsprekendheid.

Persoonlijk alles bepalen

Jij bepaalt alles zelf! Van het persoonlijke fotokader tot de achtergrond. Je kunt zelf het design aanleveren, maar we maken met liefde en plezier een persoonlijk kader voor je! Gebruik je een logo/tekst of bijvoorbeeld een website? We verzorgen namelijk altijd de perfecte begeleiding.

Foto`s delen

Maar wij gaan een stapje verder. Aan de buitenkant van het hokje is het mogelijk om de foto's direct te delen via Facebook en Twitter. Ook kunnen je gasten de foto mailen. Liever niet? Dan zetten we de opties gewoon uit!

Bedankje

Het eindresultaat: drie foto's op een persoonlijke strip geprint en je ziet er iedereen mee rond lopen. Dat is toch wat jij wil met een bedankje, dat mensen het bewaren. Ontzettend veel plezier en een echte eye-catcher! Doordat er twee identieke fotostrips uit de printer komen, is het ideaal te combineren met een gastenboek.

Fotohokje boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Fotohokje zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Fotohokje wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Fotohokje. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Fotohokje te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.