Foute Disco Show boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Foute Hits

Biografie Foute Disco Show

De Foute Disco Show van Ruud en Co is een zeer interactieve dance-classics show waarbij 2 totaal gestoorde dj's samen met hun roadie Jan Tefal de boel totaal op stelten zetten.

De grootste hits uit de jaren 70 & 80 passeren de draaitafels want ja, ze draaien alles nog van de orginele plaatjes en singles.

In een decor wat alleen maar het predicaat fout mag en kan krijgen worden nieuwe sterren geboren. Grote namen kunnen ineens tussen het publiek opduiken, waaronder bijvoorbeeld de complete George Baker Selection, Ike & Tina Turner maar ook Heino is een graag geziene gast tijdens de show.

Compleet met foute prijzen, wazige tv-tunes en de grootste hits maken Ruud en Co De Foute Disco Show tot de meest onzinnige show van het westelijk halfrond en ver daarbuiten.

Kortom heb je ze nog niet gezien dan is je leven nog niet compleet. De Foute Disco Show van Ruud en Co.
De meest onzinnige show van Nederland en ver daarbuiten

Foute Disco Show boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Foute Disco Show zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Foute Disco Show wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Foute Disco Show. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Foute Disco Show te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.