Frank Affolter boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Frank Affolter

Speelt en zingt op dit moment de sterren van de hemel op dit grote podium! We kennen Frank uiteraard van de muziek van de Mallemolen waar zijn zus Heddy Lester destijds meedeed aan het songfestival.

Frank is een begenadigd componist/tekstschrijver/zenger en heeft de afgelopen deccenia diverse pareltjes de wereld in geschoten. Hij begeleid zichzelf op vleugel/piano en zoals coach Angela Groothuizen zei: "Hij is net een jukebox, je gooit er een kwartje in en hij zingt alles"   En zo is het ook!

Prachtige songs van bijvoorbeeld  Billy Joël - Barry Manilow tot oneindig veel songs uit het American Songbook repertoire. Tijdens een bedrijfsborrel - receptie - diner - gala - bruiloft etc. etc. haal deze klasse deelnemer Voice Senior 2020 nu in huis!

Frank Affolter boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Frank Affolter zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Frank Affolter wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Frank Affolter. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Frank Affolter te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.