Frank Boeijen boeken?

Foto: Karoly Effenberger
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Frank Boeijen

In 1980 richt de Nijmeegse zanger Frank Boeijen “de Frank Boeijen Groep” op. In 1983 scoort de groep de grootste hit uit hun carrière: “Zwart/ Wit”.

De stijl van de Frank Boeijen Groep, die ergens tussen pop en chanson te plaatsen valt, krijgt een steeds eigener vorm. Voor de live-optredens verlegt het gezelschap haar werkterrein van het clubcircuit naar theaters en schouwburgen.

In 1991 gaat Frank Boeijen solo. Hij gaat in de jaren negentig steeds meer wereldmuziek maken, eind jaren negentig gaat hij echter weer terug naar zijn roots. Hij ontvangt in 2002 een Edison in de categorie “Beste Zanger”.

Frank Boeijen boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Frank Boeijen zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Frank Boeijen wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Frank Boeijen. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Frank Boeijen te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.