Frank den Hollander en Alina Kiers boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Frank den Hollander en Alina Kiers

Alina Kiers en Frank den Hollander Deze twee leden van de in het Noorden van Nederland wereldberoemde cabaretgroep De Bende van Baflo Bill hebben de afgelopen jaren een reputatie opgebouwd als zeer goed op elkaar ingespeeld duo, dat elke bijeenkomst net dat beetje meerwaarde kan geven, dat ervoor zorgt dat de deelnemers nog jaren over die gebeurtenis spreken!

Alina Kiers en Frank den Hollander spelen al sinds 1987 samen. In dat jaar waren ze het directeursechtpaar van Circus Sjaak Spier, de succesvolle voorstelling van het varende gezelschap Theater te Water. Een jaar later begonnen ze samen met Peter de Haan het succesvolle trio De Bende van Baflo Bill, dat tot en met hun laatste voorstelling van hun laatste programma (juni '98) overal in het Noorden van het land 10 jaar lang overvolle (schouwburg)zalen trok.

Alina Kiers was als actrice betrokken bij een groot aantal professionele theater- en TV-produkties. Zij presenteert wekelijks een radioprogramma bij Radio Noord, doet ad-hoc TV-werk en verzorgt ook de presentatie van bedrijfsavonden, festivals etc.

Frank den ollander begon zijn cabaretcarrière 20 jaar geleden in het duo Rooie Rinus & Pé Daalemmer. Nu presenteert hij wekelijks een programma op TV-Noord, schrijft colums, presenteert avonden en treedt natuurlijk op met Alina Kiers, met wie hij sinds enkele jaren korte, humoristische acts brengt voor de meest uiteenlopende gelegenheden, zoals:

...een congres, dat na de zoveelste monotome voordracht, dreigt in te dutten...
...een symposium dat snakt naar een opfrisser...
...een openingshandeling die maar niet leuk wil worden...
...een bruiloft waar niks gebeurt..

Frank den Hollander en Alina Kiers boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Frank den Hollander en Alina Kiers zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Frank den Hollander en Alina Kiers wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Frank den Hollander en Alina Kiers. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Frank den Hollander en Alina Kiers te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.