Frank Smeekens boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot 250 pers.
  • Prijs: € 695,- excl. BTW

Biografie Frank Smeekens

Frank Smeekens is zijn zang carrière begonnen bij de voetbal vereniging v.v. G.S.B.W in Goirle waar hij nog steeds thuis is en voetbalt.

Zo'n 10 jaar geleden toen Frank 22 jaar was en na de wedstrijd van het eerste elftal in de kantine regel matig met liedjes van Frans Bauer en bobby prins meezong, is het allemaal begonnen.

Frank Smeekens heeft ooit één keer mee gedaan aan een talentenjacht,en dat was aan de voor rondes van het festival van het levenslied in Tilburg.

Waar hij in zijn ronde 2de werd maar helaas net niet de finale haalde.

Daarna ging het snel..hij werd uit genodigd door mensen die feesten gaven en ook café eigenaren waren enthousiast.in de wel bekende bavariabierhal op de Tilburgse kermis maakte hij een jaar later zijn entree..wat ook weer goed beviel voor beide partijen en zijn bekendheid vergrote.

Door dit alles ging het balletje rollen en kwam hij op meerdere plaatsen terecht, en wat hij zelf blijft zeggen;'het is belangrijk dat je je gezicht op zo veel mogelijk plaatsen laat zien'. tevens breide hij zijn repertoire uit met ook Engelstalige liedjes en is dan ook van alle markten thuis; van SMARTLAP,LEVENSLIED,EVERGREENS,ROCK

Na een paar jaar te hebben geproefd in het artiesten wereldje werd het tijd voor iets nieuws...iets anders dan covers zingen..namelijk zijn eerste single. Die werd uitgebracht in 2000 het lied "Kleine dingen"wat uit werd gebracht bij Corry Konings werd een regionale hit,want tot op de dag van vandaag zingt iedereen het liedje mee in de regio en ook ver daar buiten.

Deze eerste single die zijn promotie kreeg bij tal van radio stations en zelfs bij radio 8fm 'rijk en van Brabant'  rond kerstmis dat jaar.

De tweede single van Frank Smeekens was "Zonneschijn aan 't strand van San-José" die hij in eigen beheer uitbracht weer een jaar later. Nadien kwam er ook een derde single...die in de regio zeker ook hoge ogen heeft gegooid..in 2003 verscheen "Amor,amor" de lekkere zomerse plaat met een vlot tempo.

Frank Smeekens creëerde zijn eigen repertoire en natuurlijk meer bekendheid,met in tussen al meerdere singles op zijn naam.

Anno 2011 neemt hij de single "Blijf vannacht bij mij" welke veel airplay heeft bij de populaire zenders Hollandio, Radio NL en Radio Oranje Nationaal.

Frank Smeekens boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Frank Smeekens zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Frank Smeekens wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Frank Smeekens. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Frank Smeekens te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.