Frank van Weert boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 495,- excl. BTW

Biografie Frank van Weert

Al enkele jaren brengt Frank van Weert, met succes, leuke, gezellige singles op de markt. In elke kroeg en op elk feest komt beslist een nummer van Frank voorbij.

Liedjes als ‘Nergens Goed Voor’ en ‘Hield Jij Van Mij Of Van M’n Centen’ worden uit volle borst meegezongen. Naast het optreden als zanger is Frank van Weert ook door het hele land te zien als DJ en is hij, als tekstschrijver en componist, onderdeel van het team achter Django Wagner. Samen met Django Wagner bracht hij de duet-single ’30, 40, 50 jaar’ uit. Een optreden van Frank van Weert is vol van energie en is een succesvolle aanvulling op elk feest!

Frank van Weert boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Frank van Weert zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Frank van Weert wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Frank van Weert. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Frank van Weert te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.