Frank Wilson ft. Petra Schreurs boeken?

Foto: kieq.nu
  • Tijdsduur: 5 uur min.
  • Geluid: incl. tot 100 pers.
  • Prijs: € 2.850,- excl. BTW

Biografie Frank Wilson ft. Petra Schreurs

Frank Wilson ft. Petra Schreurs zijn sympathieke professionals en delen dezelfde muzikale hartslag en eindeloze liefde voor muziek. Een optreden wordt gekenmerkt door hun bijzondere uitstraling en interactie met de gast. Het vermogen adequaat in te spelen op spontaan ontstane situaties en het onuitputtelijke repertoire alsmede het geluidsvolume voortdurend aan te passen verrijkt de sfeer en creëert een unieke persoonlijke benadering. Het non-stop optreden (wat gasten blijft verbazen) kent een brede selectie van de meest uiteenlopende muziekstijlen. Easy-listening,…. tot en met hedendaagse DJ tracks. De door Frank Wilson op maat gemaakte piano’s met geavanceerde synthesizer en sample technologie zorgen voor een uitgebalanceerde en hedendaagse sound.

Een ware traktatie voor oog en oor.

De diversiteit van optredens in binnen en buitenland, met accent op exclusieve particuliere feesten hebben gezorgd voor een riant scala aan referenties. De eervolle invitatie het muzikaal entertainment te mogen verzorgen tijdens het privé feest ten gunste van het Koninklijk Huwelijk van Prins Willem Alexander en Máxima Zorreguieta zoals ook de uitnodiging acte de présence te geven tijdens de open dagen in het Paleis op de Dam ter gelegenheid van 50e verjaardag van Zijne Koninklijke Hoogheid is een blijk van waardering en vertrouwen in dit illustere duo van grote klasse.

Frank Wilson ft. Petra Schreurs boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Frank Wilson ft. Petra Schreurs zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Frank Wilson ft. Petra Schreurs wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Frank Wilson ft. Petra Schreurs. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Frank Wilson ft. Petra Schreurs te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.